Saltar a continguts

Centre Bahá'í de Barcelona

Navegació

Menú principal

Activitats

Imatge d'una classe per a nens y nenes
CLASSES PER A NENS
"Els nens són el tresor més preciós que pot posseir una comunitat, doncs en ells resideix la promesa i garantia del futur".

Igual que un arbre tendre, els nens creixen i es desenvolupen segons la forma en què són educats i les influències que s'exerceixen sobre ells.

El currículum bàsic per a l'educació espiritual bahá'í pretén forjar joves saludables i espiritualment dinàmics que es convertiran en adults sense prejudicis i dignes; que senten que són benvolguts i estimats per Déu, i que tenen un paper per complir en el servei a la humanitat.

No oblidin mai l'imperatiu d'atendre les necessitats dels nens del món i oferir-los classes que desenvolupin les seves facultats espirituals i estableixin els fonaments d'un caràcter noble i recte.

Dirigides a nens i nenes de 5 a 10 anys, les classes setmanals nodreixen els cors i ments tendres dels nostres fills. Cada classe gira entorn d'una virtut. Així a través de la memorització i estudi de cites i oracions, històries, jocs, dibuixos i cançons, els nens aprenen sobre les qualitats que els éssers humans posseïm i podem desenvolupar, tals com la generositat, l'amabilitat, l'amor i el servei.
La comunitat bahá'í ofereix aquest servei en suport a la labor que els pares realitzen per educar als seus fills i proveir-los de les eines per fer front als reptes del nostre temps. I quina preparació és més essencial per als nostres nens que la de construir junts els "fonaments d'un caràcter noble i recte"?

 

Annex: Información adicional  (pdf 3.94MB)
© Centre Bahá'í de Barcelona - (Les Corts) - Tel. 934399029 - bahaisdebarcelona@gmail.com