Saltar a continguts

Centre Bahá'í de Barcelona

Navegació

Menú principal

Activitats

Imatge d'una reunió d'oració i meditació
REUNIONS D'ORACIÓ I MEDITACIÓ
Els escrits bahá'ís ensenyen que l'oració diària i la comunió íntima amb Déu són els fonaments d'una vida dedicada al creixement espiritual i el servei a la humanitat.

"Entona, oh el Meu servent, els versos de Déu que tu has rebut, tal com van ser entonats per aquells que s'han apropat a Ell, perquè la dolçor de la teva melodia encengui la teva pròpia ànima i atregui els cors de tots els homes." (Bahá'u'lláh)

"Beneït és el lloc i la casa i el lloc i la ciutat i el cor i la muntanya i el refugi i la cova i la vall i la terra i el mar i l'illa i la prada on s'ha fet esment de Déu i s'ha glorificat la seva lloança." (Bahá'u'lláh)

A més d'orar i meditar individualment, els bahá'ís es reuneixen a les seves llars i comunitats per venerar a Déu plegats. Es celebren amb regularitat reunions d'oració i meditació per tal de compartir un esperit devocional d'alegria, amor i fraternitat. Es llegeixen passatges dels escrits bahá'ís i de les escriptures del cristianisme, l'islam, el judaisme, el zoroastrianisme, l'hinduisme o budisme. S'anima a que els participants portin els seus llibres d'oracions o passatges sagrats favorits per compartir amb els altres. En aquestes reunions sovint s'ora per la curació i l'assistència als necessitats. La selecció de música és diversa, i prové d'una varietat de cultures i estils. No hi ha rituals oficials ni es recapten fons. Amb freqüència se serveixen refrescs. 

© Centre Bahá'í de Barcelona - (Les Corts) - Tel. 934399029 - bahaisdebarcelona@gmail.com