Saltar a continguts

Centre Bahá'í de Barcelona

Navegació

Menú principal

Activitats

QUÈ FEM?
"Considereu l'home com una mina rica en gemmes de valor inestimable. Només l'educació pot fer-li revelar els seus tresors i permetre a la humanitat beneficiar-se'n." (Bahá'u'lláh)

Les activitats que ofereix de forma gratuïta la comunitat bahá'í són obertes a tothom, sense importar les seves creences, la seva condició social, la nacionalitat o la ètnia. Consistents amb el principi que els éssers humans som "mines riques en gemmes de valor inestimable" i que l'educació és l'instrument que pot revelar els tresors inherents a cadascun de nosaltres, les activitats bahá'ís ens ajuden a convertir-nos en millors éssers humans, a descobrir els talents i capacitats que posseïm  i a posar-los al servei dels altres.

Imatge de complement
"El mèrit de l'home resideix en el servei i la virtut ..." (Bahá'u'lláh)
Imatge d'una classe per a nens y nenes
"Els nens són el tresor més preciós que pot posseir una comunitat, doncs en ells resideix la promesa i garantia del futur".
Imatge d'un grup de prejoves
Canalitzant les energies desbordants de l'adolescència cap a finalitats nobles i constructives.
Imatge d'una reunió d'oració i meditació
Els escrits bahá'ís ensenyen que l'oració diària i la comunió íntima amb Déu són els fonaments d'una vida dedicada al creixement espiritual i el servei a la humanitat.
© Centre Bahá'í de Barcelona - (Les Corts) - Tel. 934399029 - bahaisdebarcelona@gmail.com