Saltar a continguts

Centre Bahá'í de Barcelona

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

Imatge de complement Ampliar imatge
25/10/2019

 Hoy apareció publicado en Catalunya Religió un artículo  firmado por la periodista Glòria Barrete, con el títuo "Qui són els bahá'ís?", que hace referencia a la conmemoración del bicentenario del nacimiento del Báb, y al origen y enseñanzas de la Fe bahá'í.

Puede leerse clicando sobre el enlace

Imatge de complement Ampliar imatge
20/09/2019

En ocasió del Bicentenari del naixement del Báb, precursor de Bahá'u''láh, fundador de la Fe bahá'í, s'ha obert una nova pàgina web sobre el Báb, la seva vida i ensenyaments, que està disponible en català, basc i gallec. 

Imatge de complement Ampliar imatge
16/09/2019

Per quart any la comunitat bahá'í de Barcelona va participar en l'edició de la Nit dels Religions celebrada el dissabte 14 de setembre 

Imatge de complement Ampliar imatge
10/09/2019

El 9 de setembre es va celebrar, en la seu de l'Observatori Blanquerna, a Barcelona, el workshop Mitjana and Religions Story Dating amb l'objectiu de millorar la cobertura de les comunitats religioses i les iniciatives de diàleg interreligiós per part dels mitjans de comunicació. 

Imatge de complement Ampliar imatge
20/03/2019

 Per Catalunya Religió. Dc, 20/03/2019
El Parlament ha acollit aquest dimarts 19 de març una jornada amb motiu de la Setmana Mundial de l'Harmonia Interconfessional, organitzada pel Grup de Treball Estable de Religions (GTER), enguany amb el lema "Veritat, justícia i religió". En la jornada hi han participat, entre d'altres, representants de les comunitats religioses que aplega aquesta entitat.El Parlament ha acollit aquest dimarts 19 de març una jornada amb motiu de la Setmana Mundial de l'Harmonia Interconfessional, organitzada pel Grup de Treball Estable de Religions (GTER), enguany amb el lema "Veritat, justícia i religió". En la jornada hi han participat, entre d'altres, representants de les comunitats religioses que aplega aquesta entitat.

Imatge de complement Ampliar imatge
20/03/2019

Després d'un període de 19 dies de dejuni, els bahá’ís de tot el món celebren el seu any nou, el Naw-Rúz 

Imatge de complement Ampliar imatge
21/02/2019

"Fes festa! Rituals, cultures i religions del món" és una publicació destinada a joves per conèixer la diversitat religiosa a través de les festes  

139 Registres trobats.
Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>
© Centre Bahá'í de Barcelona - (Les Corts) - Tel. 934399029 - bahaisdebarcelona@gmail.com