Saltar a continguts

Centre Bahá'í de Barcelona

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

Nit de les Religions al Centre Bahá'i de Barcelona Ampliar imatge
18/09/2016

La comunitat bahá'í de Barcelona va ser una de les 24 comunitats religioses que van participar en la "I Nit dels Religions", una proposta del Grup Interreligiós i Interconfessional de Joves de l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós (AUDIR).


El projecte segueix l'exemple de “La Nit dels Religions de Berlín”, una iniciativa que des de fa 4 anys es realitza en aquella ciutat alemanya, i en la qual des del seu inici, la comunitat bahá'í d'aquell país ha estat part activa en la seva gestació i organització.

Entre les set de la tarda i les onze de la nit, la comunitat bahá'í de Barcelona va oferir als visitants un programa variat d'activitats que va incloure breus presentacions de les creences bahá'ís, un espai d'oració, la projecció d'una audiovisual sobre la poetisa bahá'í iraniana Taheré, que va ser pionera en l'alliberament de la dona, un altre audiovisual sobre els temples bahá'ís al món i les principals activitats que els bahá'ís realitzen, música, recitació de poemes i textos sagrats, i refrescs.


Aquesta primera edició, que va comptar amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, va tenir una  molt bona acollida pel que fa presagiar que tindrà continuïtat en anys veniders.

Imatge de complement Ampliar imatge
17/09/2016

El 16 de setembre, dos representants de la comunitat bahá'í de Barcelona van ser rebuts per la Presidenta del Parlament de Catalunya, la Sra. Carme Forcadell, i durant quaranta-cinc minuts van conversar amb ella sobre diferents qüestions relacionades amb la comunitat bahá'í i les seves creences.

Durant l'entrevista, la Sra. Forcadell va assenyalar que temps enrere havia tingut oportunitat de visitar el temple bahá'í a Delhi (Índia).

La Sra. Forcadell va informar d'aquesta entrevista en el seu compte de Twitter 

Imatge de complement Ampliar imatge
15/08/2016

Fins al 15 de setembre permancerá tancat el Centre Bahá'í de Barcelona a causa dels treballs de millora de les seves instal·lacions.

 

Imatge de complement
11/08/2016

La Direcció General d’Afers Religiosos ha publicat la guia sobre la diversitat de creences a la via pública, amb la voluntat que esdevingui un instrument de referència per a abordar les demandes que formulen les entitats religioses a l’hora de dur a terme activitats en la via pública o en equipaments públics. 

Imatge de complement
21/04/2016

Un any més la Consellera de Governació del Govern de la Generalitat i el Director General d'Afers Religiosos, han enviat la seva felicitació a les comunitats bahá'ís de Catalunya amb l'ocasió de la celebració bahá'í del Ridvan, nom amb el qual es coneix el període de nou dies (enguany del 20 d'abril a l' 1 de maig) que commemoren la declaració pública de Bahá'u'lláh, com a Missatger diví per a aquesta època

Imatge de complement
20/04/2016

El 20 d'abril va ser elegida l'Assemblea Espiritual Local de la nostra ciutat, que fa la nº 67. Durant els següents dotze mesos aquest òrgan de govern de la comunitat bahá'í de Barcelona s'ocuparà de coordinar i recolzar la varietat d'activitats bahá'ís a la ciutat. Els membres triats van ser: Emilio Egea, Tareixa Enríquez, Elisabeth Lheure, Talieh Farzannejad, Omid Sayari, Alex Alarcón, Jordi Hamadi, Maribel Guerrero i Leila Sant. En total 5 dones i 4 homes.

Imatge de complement Ampliar imatge
22/02/2016

El 21 de febrer va tenir lloc a Girona la Convenció d'Àrea "Catalunya Nord", en la qual van ser triats els quatre representants que participaran en la 55ª Convenció Anual Bahá'í d'Espanya, que aquest any tindrà lloc en Lliria (València) durant els dies 29 d'abril al 1 de maig. En aquesta Convenció, els delegats de tota Espanya consulten sobre les activitats i el progrés de la Fe bahá'í al país durant l'últim any i procedeixen a triar a l'òrgan de govern de la comunitat bahá'í espanyola que es denomina Assemblea Espiritual Nacional.
Aquest any, dels quatre delegats escollits dos són residents a Barcelona i dos a Girona 

Imatge de complement Ampliar imatge
27/11/2015

 El divendres 27 de novembre, l'emissora Radio Estel, va dedicar el seu programa “Temps de Diàleg” a una entrevista sobre la Fe bahá'í realitzada a Amin Egea. Es pot escoltar en la següent adreça: 

139 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>
© Centre Bahá'í de Barcelona - (Les Corts) - Tel. 934399029 - bahaisdebarcelona@gmail.com