Saltar a continguts

Centre Bahá'í de Barcelona

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

Imatge de complement Ampliar imatge
25/08/2017

 Una parella de joves bahá'ís va participar directament en l'ofrena floral de l'acte celebrat al Museu Marítim de Barcelona en record de les víctimes dels atemptats ocorreguts a Barcelona i Cambrils, i en favor de pau.

Imatge de complement Ampliar imatge
24/07/2017

Per segon any es celebrarà a Barcelona la Nit de les Religions, una iniciativa de l'Associació Unesco per al Diàleg Interreligiós (AUDIR), que tindrà lloc el proper 6 de setembre.
Igual que l'any passat, la comunitat bahá'í de Barcelona serà una de les comunitats que participaran en aquest esdiveniment 

Imatge de complement
26/06/2017

 El 21 de juny, al programa de Ràdio Estel "Temps de diàleg", es va emetre una entrevista sobre la Fe Bahá'í.

Es pot escoltar a través de l'enllaç

Imatge de complement Ampliar imatge
02/05/2017

Amb l'ocasió del Bicentenario del naixement de Bahá'u'lláh, fundador de la Fe bahá'í, acaba d'obrir-se una nova pàgina dedicada a la seva vida i obra.

Imatge de complement Ampliar imatge
26/04/2017

El 25 d'abril, a la Llibreria Alibri, es va presentar el llibre "Gobernanza y Religión", publicat per l'editorial DELTA i distribuït per l'Editorial Bahá’Í.
Aquesta obra col·lectiva és la segona d'una sèrie de publicacions relacionades amb la recerca de models més efectius de gobernança, dins del context d'una societat en transformació, que l'Oficina d'Assumptes Públics de la comunitat bahá'í d'Espanya està coordinant. La seva inspiració va ser un congrés organitzat per diferents entitats, públiques i privades, celebrat durant els dies 18 i 19 de febrer de 2015 al Palau Robert de Barcelona. En aquella ocasió es va convocar a un elenc de personalitats procedents de diferents àmbits -la universitat, la política, la societat civil, centres de recerca, l'esfera religiosa- perquè, posant el focus en la religió, poguessin identificar bones pràctiques transferibles a la política. En altres paraules, es pretenia analitzar la contribució de la religió al progrés social en general i als processos i estructures de gobernança en particular. No obstant això, per aconseguir-ho, també era pertinent analitzar el marc jurídic i sociològic dins del que s'insereixen tant la religió com els processos i estructures de gobernança, així com els canvis de la societat en termes de religiositat. A causa de l'interès que va generar el congrés i a les conclusions esperançadores que va suscitar, es va convidar als ponents a preparar articles per a una publicació que registrés la conversa desenvolupada durant aquests dies. Aquest llibre, per tant, es podria considerar un dels fruits inicials d'aquest Congrés. És menester assenyalar que no tots els autors van participar al Congrés, ja que també s'ha convidat a algun expert a sumar-se a aquesta contribució col·lectiva. Pot sol·licitar-se el llibre a través de l'Editorial Bahá'í d'Espanya: editorialbahai@bahai.es 

Imatge de complement Ampliar imatge
23/04/2017

LA PARADA BAHÁ'Í A LES RAMBLES

139 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>
© Centre Bahá'í de Barcelona - (Les Corts) - Tel. 934399029 - bahaisdebarcelona@gmail.com