Saltar a continguts

Centre Bahá'í de Barcelona

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

Imatge de complement Ampliar imatge
05/05/2015

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha lliurat aquest dilluns, 4 de maig, la Creu de Sant Jordi al Grup de Treball Estable de Religions (GTER) en un acte que ha tingut lloc al Gran Teatre del Liceu de Barcelona. La Creu de Sant Jordi és un dels màxims reconeixements que pot rebre una entitat per part de la Generalitat de Catalunya.

Reunió del CADR al Palau de la Generalitat Ampliar imatge
04/05/2015

El Consell Assessor per a la Diversitat Religiosa ha presentat un document sobre l’aportació social de les tradicions religioses. El treball ‘L'aportació social de les tradicions religioses dins les societats obertes. Les religions com a capital sociocultural’ defensa que les institucions públiques i les comunitats religioses col·laborin en iniciatives socials. Aquest és el segon document elaborat pel Consell, que ha iniciat una col·lecció de treballs sobre matèries que afecten l'àmbit religiós i la seva expressió en la vida pública.

Els membres de la Assemblea Espiritual Nacional dels Bahá'ís d'Espanya Ampliar imatge
04/05/2015

Durant els dies 1 al 3 de maig ha tingut lloc la 54 Convenció Nacional dels bahá'ís d'Espanya, durant la qual es van escollir els nou membres de l'òrgan de govern de la comunitat bahá'í, denominada Assemblea Espiritual Nacional. Dos dels membres d'aquesta institució són residents a la ciutat de Barcelona. Per a més informació sobre l'Assemblea Nacional pot veure's el següent enllaç: http://www.bahaibarcelona.org/serveis_1/_cwrgE7_qneKbeEIrinCbugf1eCCz8fEDCOpuQ30MWvzD2mOxR9O1Lg

Imatge de complement Ampliar imatge
28/04/2015

En el seu nombre de maig, la revista en català "Sapiens", publica un article sobre el Kitánb-i-Aqdás, el Llibre Més Sagrat de la Revelació de Bahá'u'lláh, amb el títol "La tasca de reconstruir el món". Pot llegir-se en el document adjunt

Imatge de complement Ampliar imatge
23/04/2015

Un any més, la comunitat bahá'í de Barcelona ha participat amb una parada de venda de llibres bahá'ís en les Rambles, enfront del Liceu, durant la festivitat del Dia del Llibre. És una participació tradicional des de fa més de 15 anys i molt públic s'apropa per comprar les novetats o interessar-se per les activitats bahá'ís a Barcelona.

La primera Assemblea  Espiritual Local dels bahá'ís de Barcelona Ampliar imatge
21/04/2015

El 20 d'abril va ser elegida l'Assemblea Espiritual Local de la nostra ciutat, que fa la nº 66. Durant els següents dotze mesos aquest òrgan de govern de la comunitat bahá'í de Barcelona s'ocuparà de coordinar i recolzar la varietat d'activitats bahá'ís a la ciutat. Els membres triats van ser: Emilio Egea, Tareixa Enríquez, Elisabeth Lheure, Talieh Farzannejad, Omid Sayari, Alex Alarcón, Jordi Hamadi, Maribel Guerrero i Parviz Shahbazi.

Imatge de complement Ampliar imatge
17/04/2015

Dins del cicle d'activitats que sota el títol “Connecta amb Iran” ha organitzat l' Associació Amics de la UNESCO de Barcelona durant el mes d'abril, ahir va tenir lloc, a la seva seu del carrer Mallorca la conferència “Minories religioses a l’Iran, el cas de la comunitat bahá’í”, que va ser oferta per l'historiador Amin Egea.

Imatge de complement Ampliar imatge
01/04/2015

 La Direcció General d’Afers Religiosos, amb l’objectiu de dotar de recursos sobre diversitat religiosa el professorat de religió d’educació infantil i primària, secundària i batxillerat, organitza, en col·laboració amb l’Associació de Mestres de Religió de Catalunya, el Curs sobre diversitat religiosa a Catalunya. Conceptes i criteris d’aplicació a l’entorn de l’ensenyament públic, que es durà a terme els dimecres 15, 22 i 29 d’abril i 6 i 13 de maig, de 17.30h a 20.30h, a Barcelona.

Aquest curs ofereix la possibilitat de conèixer les diverses religions que estan establertes a Catalunya i les seves característiques principals. (la Fe bahá’í inclosa).

L’organització i el desenvolupament d’aquest curs, la Direcció General d’Afers Religiosos l’ha encomanat a la Fundació Privada MigraStudium. Entre el professorat universitari que l’imparteix, comptem amb especialistes d’institucions de referència en la diversitat religiosa: l’ISCREB, el GTER i Cristianisme i Justícia.

Podeu consultar el programa del curs a l’enllaç següent:

 

http://governacio.gencat.cat/web/.content/afers_religiosos/documents/Programa_Curs_diversitat_religiosa_Professorat-Religio_abril-maig2015.pdf

126 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>
© Centre Bahá'í de Barcelona - (Les Corts) - Tel. 934399029 - bahaisdebarcelona@gmail.com