Saltar a continguts

Centre Bahá'í de Barcelona

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

Imatge de complement Ampliar imatge
01/04/2015

 La Direcció General d’Afers Religiosos, amb l’objectiu de dotar de recursos sobre diversitat religiosa el professorat de religió d’educació infantil i primària, secundària i batxillerat, organitza, en col·laboració amb l’Associació de Mestres de Religió de Catalunya, el Curs sobre diversitat religiosa a Catalunya. Conceptes i criteris d’aplicació a l’entorn de l’ensenyament públic, que es durà a terme els dimecres 15, 22 i 29 d’abril i 6 i 13 de maig, de 17.30h a 20.30h, a Barcelona.

Aquest curs ofereix la possibilitat de conèixer les diverses religions que estan establertes a Catalunya i les seves característiques principals. (la Fe bahá’í inclosa).

L’organització i el desenvolupament d’aquest curs, la Direcció General d’Afers Religiosos l’ha encomanat a la Fundació Privada MigraStudium. Entre el professorat universitari que l’imparteix, comptem amb especialistes d’institucions de referència en la diversitat religiosa: l’ISCREB, el GTER i Cristianisme i Justícia.

Podeu consultar el programa del curs a l’enllaç següent:

 

http://governacio.gencat.cat/web/.content/afers_religiosos/documents/Programa_Curs_diversitat_religiosa_Professorat-Religio_abril-maig2015.pdf

Rosa Rabbani Ampliar imatge
31/03/2015

El Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya va publicar ahir a la seva pàgina web una entrevista a Rosa Rabbani sobre la Fe bahá'í. Rosa Rabbani és doctora en psicologia i membre de la comunitat bahá'í de Vilafranca del Penedès

Imatge de complement Ampliar imatge
27/03/2015

 El 26 de març va tenir lloc al Centre Bahá’í de Barcelona una nova conferència pública del cicle “Viure la Vida”. En aquesta ocasió, els més de 30 participants van poder escoltar i dialogar després amb el Dr. Antonio Camps, que va disertar sobre la influència de les emocions en la salut, fent referència tant a les tradicions antigues, com a la moderna recerca sobre el tema.

A la foto pot veure's un moment del diàleg posterior a la xerrada.

Imatge de complement Ampliar imatge
24/03/2015

 El passat 21 de març la comunitat bahá'í de Barcelona va celebrar l'entrada de l'any 172 de l'Era Bahá'í. Va ser una celebració molt alegre que va comptar amb la presència de gran nombre d'amics de la Fe que es van apropar per acompanyar en la commemoració de tan important dia 
Durant la celebració es van compartir oracions, una explicació del que representa el renéixer de la civilització amb l'arribada de la Manifestació de Déu i la importància de la implementació d'un nou calendari. Tot això amenitzat amb l'art, música i la insubstituïble presència dels més joves: nens i prejóves que van tenir un paper destacat a la festa. La celebració va concloure compartint un sopar en un ambient molt agradable del que costava molt acomiadar-se.

Amin Egea Ampliar imatge
02/03/2015

El 27 de febrer es va engegar la campanya mundial per donar a conèixer la situació dels joves bahá’ís a l' Iran, a quals per motius religiosos se'ls nega l'accés als estudis superiors.

Imatge de complement Ampliar imatge
28/02/2015

L'agència Europa Press va distribuir la notícia de l'inici de la campanya per denunciar "la negació del dret a estudiar a la Universitat" que pateixen els joves bahá'ís a l'Iran a causa de la seva religió. El comunicat ha estat divulgat a través de diversos mitjans d'informació.

Imatge de complement Ampliar imatge
26/02/2015

Susana Torrella, membre de la Comunitat Bahá´í de Terrassa, i Amin Egea, membre de la Comunitat Bahá´í de Barcelona van ser entrevistats avui en la matinada al programa "Luces en la oscuridad" de Gestiona Radio i van tenir l'oportunitat d'explicar la situació actual dels bahá’ís a Iran, perseguits per les seves creences, així com sobre una campanya mundial amb la qual la comunitat bahá’í vol donar a conèixer la privació del dret a l'educació superior que pateixen els joves bahá’ís de l'Iran únicament per motius religiosos. Dins d'aquesta campanya es va a projectar en diferents ciutats del món el curtmetratge “Encendre una vela” que denuncia aquesta situació.

135 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>
© Centre Bahá'í de Barcelona - (Les Corts) - Tel. 934399029 - bahaisdebarcelona@gmail.com