Saltar a continguts

Centre Bahá'í de Barcelona

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

Imatge de complement Ampliar imatge
28/04/2015

En el seu nombre de maig, la revista en català "Sapiens", publica un article sobre el Kitánb-i-Aqdás, el Llibre Més Sagrat de la Revelació de Bahá'u'lláh, amb el títol "La tasca de reconstruir el món". Pot llegir-se en el document adjunt

Imatge de complement Ampliar imatge
23/04/2015

Un any més, la comunitat bahá'í de Barcelona ha participat amb una parada de venda de llibres bahá'ís en les Rambles, enfront del Liceu, durant la festivitat del Dia del Llibre. És una participació tradicional des de fa més de 15 anys i molt públic s'apropa per comprar les novetats o interessar-se per les activitats bahá'ís a Barcelona.

La primera Assemblea  Espiritual Local dels bahá'ís de Barcelona Ampliar imatge
21/04/2015

El 20 d'abril va ser elegida l'Assemblea Espiritual Local de la nostra ciutat, que fa la nº 66. Durant els següents dotze mesos aquest òrgan de govern de la comunitat bahá'í de Barcelona s'ocuparà de coordinar i recolzar la varietat d'activitats bahá'ís a la ciutat. Els membres triats van ser: Emilio Egea, Tareixa Enríquez, Elisabeth Lheure, Talieh Farzannejad, Omid Sayari, Alex Alarcón, Jordi Hamadi, Maribel Guerrero i Parviz Shahbazi.

Imatge de complement Ampliar imatge
17/04/2015

Dins del cicle d'activitats que sota el títol “Connecta amb Iran” ha organitzat l' Associació Amics de la UNESCO de Barcelona durant el mes d'abril, ahir va tenir lloc, a la seva seu del carrer Mallorca la conferència “Minories religioses a l’Iran, el cas de la comunitat bahá’í”, que va ser oferta per l'historiador Amin Egea.

Imatge de complement Ampliar imatge
01/04/2015

 La Direcció General d’Afers Religiosos, amb l’objectiu de dotar de recursos sobre diversitat religiosa el professorat de religió d’educació infantil i primària, secundària i batxillerat, organitza, en col·laboració amb l’Associació de Mestres de Religió de Catalunya, el Curs sobre diversitat religiosa a Catalunya. Conceptes i criteris d’aplicació a l’entorn de l’ensenyament públic, que es durà a terme els dimecres 15, 22 i 29 d’abril i 6 i 13 de maig, de 17.30h a 20.30h, a Barcelona.

Aquest curs ofereix la possibilitat de conèixer les diverses religions que estan establertes a Catalunya i les seves característiques principals. (la Fe bahá’í inclosa).

L’organització i el desenvolupament d’aquest curs, la Direcció General d’Afers Religiosos l’ha encomanat a la Fundació Privada MigraStudium. Entre el professorat universitari que l’imparteix, comptem amb especialistes d’institucions de referència en la diversitat religiosa: l’ISCREB, el GTER i Cristianisme i Justícia.

Podeu consultar el programa del curs a l’enllaç següent:

 

http://governacio.gencat.cat/web/.content/afers_religiosos/documents/Programa_Curs_diversitat_religiosa_Professorat-Religio_abril-maig2015.pdf

Rosa Rabbani Ampliar imatge
31/03/2015

El Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya va publicar ahir a la seva pàgina web una entrevista a Rosa Rabbani sobre la Fe bahá'í. Rosa Rabbani és doctora en psicologia i membre de la comunitat bahá'í de Vilafranca del Penedès

Imatge de complement Ampliar imatge
27/03/2015

 El 26 de març va tenir lloc al Centre Bahá’í de Barcelona una nova conferència pública del cicle “Viure la Vida”. En aquesta ocasió, els més de 30 participants van poder escoltar i dialogar després amb el Dr. Antonio Camps, que va disertar sobre la influència de les emocions en la salut, fent referència tant a les tradicions antigues, com a la moderna recerca sobre el tema.

A la foto pot veure's un moment del diàleg posterior a la xerrada.

Imatge de complement Ampliar imatge
24/03/2015

 El passat 21 de març la comunitat bahá'í de Barcelona va celebrar l'entrada de l'any 172 de l'Era Bahá'í. Va ser una celebració molt alegre que va comptar amb la presència de gran nombre d'amics de la Fe que es van apropar per acompanyar en la commemoració de tan important dia 
Durant la celebració es van compartir oracions, una explicació del que representa el renéixer de la civilització amb l'arribada de la Manifestació de Déu i la importància de la implementació d'un nou calendari. Tot això amenitzat amb l'art, música i la insubstituïble presència dels més joves: nens i prejóves que van tenir un paper destacat a la festa. La celebració va concloure compartint un sopar en un ambient molt agradable del que costava molt acomiadar-se.

139 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>
© Centre Bahá'í de Barcelona - (Les Corts) - Tel. 934399029 - bahaisdebarcelona@gmail.com