Saltar a contenidos

Centre Bahá'í de Barcelona

Navegación

Menú principal

RSSNoticias

Buscador

Imagen de complemento Ampliar imatge
04/01/2020

Con este titulo se desarrolló el programa de radio que dirige Pedro Riba "Luces en la Oscuridad", en el que participó una bahá'í de Terrassa. 

Imagen de complemento Ampliar imatge
28/11/2019

El 27 de novembre de 2019 ha tingut lloc la Jornada RELIG 2019 sobre religió, ecologia i espiritualitat a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya
Aquesta Jornada respon a un doble objectiu. Per una banda, a la necessitat de reflexionar sobre com els conceptes de desenvolupament sostenible i ecologia integral esdevenen punt de trobada i de diàleg entre les diferents confessions religioses. Per altra banda, fer palès com les entitats religioses poden i han d’esdevenir agents clau de canvi i mobilització per a contribuir a la millora del nostre planeta davant dels reptes de l’emergència climàtica.

La jornada, que ha comptat amb l’assistència de 85 persones, ha reunit empleats de les diferents administracions públiques, particularment, aquelles persones implicades en projectes adreçats a l’àmbit social, així com personal investigador en matèria d’afers religiosos i sostenibilitat i personal vinculat al teixit associatiu religiós. 

Imagen de complemento Ampliar imatge
18/11/2019

El passat dissabte 17 de novembre es va celebrar la jornada interreligiosa “Diversitat religiosa per la convivència i la pau”. La jornada va ser organitzada per gairebé una desena d’entitats i comunitats religioses, entre elles la comunitat bahá'í, amb l’objectiu de donar a conèixer les aportacions de les tradicions religioses a la convivència i la pau, i alhora subratllar quins són els aspectes en els quals encara cal treballar per aconseguir el ple respecte a la llibertat religiosa de tots i totes.  

Imagen de complemento Ampliar imatge
04/11/2019

El 18 de octubre tuvo lugar en Barcelona el acto central conmemorativo del Bicentenario del nacimiento del Báb, Heraldo de la Fe bahá'í
El acto se realizó en el aula magna de la Casa de Covalescència del Hospital de Sant Pau y contó con la asistencia de algo más de 150 personas, entre las que se encontraba el Director General d'Afers Religiosos de la Generalitat, Sr. Marcel·li Joan y el Comissionat de Diàleg Intercultural i Pluralisme Religiós, Sr. Khali Ghali.
El programa incluyó oraciones y lecturar de los Escritos del Báb, actividades artísticas y dos presentaciones sobre: el contexto socio-religioso de Persia en el siglo XIX, realizada por la Dra. Dolors Bramon, y sobre la visa, obra e influencia del Báb, que estuvo a cargo del Dr. Amin Emilio Egea. 

Imagen de complemento Ampliar imatge
16/10/2019

Los albores de la luz, un nuevo documental elaborado con motivo del 200 aniversario del nacimiento del Báb, ya está disponible en línea. 

Imagen de complemento Ampliar imatge
20/09/2019

Con ocasión del Bicentenario del nacimiento del Báb, precursor de Bahá'u''láh, fundador de la Fe bahá'í, se ha abierto una nueva página web sobre el Báb, su vida y enseñanzas, que está disponible en catalán, euskera y gallego. 

161 Registros encontrados.
<Página  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>
© Centre Bahá'í de Barcelona - (Les Corts) - Tel. 934399029 - bahaisdebarcelona@gmail.com