Saltar a contenidos

Centre Bahá'í de Barcelona

Navegación

Menú principal

RSSNoticias

01/04/2015
FORMACIÓ SOBRE DIVERSITAT RELIGIOSA PER AL PROFESSORAT DE RELIGIÓ

 La Direcció General d’Afers Religiosos, amb l’objectiu de dotar de recursos sobre diversitat religiosa el professorat de religió d’educació infantil i primària, secundària i batxillerat, organitza, en col·laboració amb l’Associació de Mestres de Religió de Catalunya, el Curs sobre diversitat religiosa a Catalunya. Conceptes i criteris d’aplicació a l’entorn de l’ensenyament públic, que es durà a terme els dimecres 15, 22 i 29 d’abril i 6 i 13 de maig, de 17.30h a 20.30h, a Barcelona.

Aquest curs ofereix la possibilitat de conèixer les diverses religions que estan establertes a Catalunya i les seves característiques principals. (la Fe bahá’í inclosa).

L’organització i el desenvolupament d’aquest curs, la Direcció General d’Afers Religiosos l’ha encomanat a la Fundació Privada MigraStudium. Entre el professorat universitari que l’imparteix, comptem amb especialistes d’institucions de referència en la diversitat religiosa: l’ISCREB, el GTER i Cristianisme i Justícia.

Podeu consultar el programa del curs a l’enllaç següent:

 

http://governacio.gencat.cat/web/.content/afers_religiosos/documents/Programa_Curs_diversitat_religiosa_Professorat-Religio_abril-maig2015.pdf

Imagen de complemento Ampliar imatge

 

Enlace:  Programa del curs 
© Centre Bahá'í de Barcelona - (Les Corts) - Tel. 934399029 - bahaisdebarcelona@gmail.com