Saltar a continguts

Centre Bahá'í de Barcelona

Navegació

Menú principal

Notícies

10/04/2013
Progressa la construcció del Temple bahá'í a Xile
Imatge de complement

Acaba de publicar-se un nou vídeo sobre els avanços en la construcció de la Casa Bahá’í d'Adoración (nom amb el qual també es denomina als temples bahá'ís) per al continent sud-americà.

El vídeo destaca la finalització dels fonaments formigonats, el començament de les obres en el soterrani i el túnel de servei, així com la instal·lació de deu aïlladors per contrarestar tota activitat sísmica

El temple bahá'í a Xile és un dels temples continentals de la Fe bahá'í.

La construcció del Temple va començar al novembre de 2010 amb les excavacions en el terreny i la instal·lació de serveis, i al març de 2012 va donar començament una nova fase de formigonat.

Quan concloguin les obres l'edifici serà l'octava d'una sèrie de Casas Bahá’ís d'Adoración.

Brindant un espai de pau i tranquil·litat, cada temple ofereix un disseny distintiu, però alhora tots tenen nou portes i una cúpula central, representant la convergència de gents de totes les adreces per trobar-se en un espai comú. Són edificis silenciosos per a la pràctica de l'oració, la meditació i la contemplació, sense rituals, clergat o discursos. Per aquesta raó els temples bahá'ís resulten acollidors per a persones de tots els credos, ja que poden disposar d'exemplars dels seus propis llibres sagrats. L'accés als temples és gratuït, i la seva construcció i manteniment són responsabilitat exclusiva de la comunitat bahá'í.

Els bahá'ís de Barcelona, igual que els de les més de 100.000 localitats en els 232 països i territoris on la Fe bahá'í està present, se senten orgullosos de contribuir econòmicament a la seva construcció.

Poden veure's imatjgs del progrés de la seva construcció i informació addicional sobre el temple en la següent adreça:

http://templo.bahai.cl/noticiario.htm

Enllaç:  Temple Bahái Xile 
© Centre Bahá'í de Barcelona - (Les Corts) - Tel. 934399029 - bahaisdebarcelona@gmail.com