Saltar a continguts

Centre Bahá'í de Barcelona

Navegació

Menú principal

Notícies

18/09/2016
LA COMUNITAT BAHÁ'Í VA PARTICIPAR EN LA "PRIMERA NIT DELS RELIGIONS" CELEBRADA A BARCELONA

La comunitat bahá'í de Barcelona va ser una de les 24 comunitats religioses que van participar en la "I Nit dels Religions", una proposta del Grup Interreligiós i Interconfessional de Joves de l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós (AUDIR).


El projecte segueix l'exemple de “La Nit dels Religions de Berlín”, una iniciativa que des de fa 4 anys es realitza en aquella ciutat alemanya, i en la qual des del seu inici, la comunitat bahá'í d'aquell país ha estat part activa en la seva gestació i organització.

Entre les set de la tarda i les onze de la nit, la comunitat bahá'í de Barcelona va oferir als visitants un programa variat d'activitats que va incloure breus presentacions de les creences bahá'ís, un espai d'oració, la projecció d'una audiovisual sobre la poetisa bahá'í iraniana Taheré, que va ser pionera en l'alliberament de la dona, un altre audiovisual sobre els temples bahá'ís al món i les principals activitats que els bahá'ís realitzen, música, recitació de poemes i textos sagrats, i refrescs.


Aquesta primera edició, que va comptar amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, va tenir una  molt bona acollida pel que fa presagiar que tindrà continuïtat en anys veniders.

Nit de les Religions al Centre Bahá'i de Barcelona Ampliar imatge

 

© Centre Bahá'í de Barcelona - (Les Corts) - Tel. 934399029 - bahaisdebarcelona@gmail.com