Saltar a continguts

Centre Bahá'í de Barcelona

Navegació

Menú principal

Notícies

20/10/2015
Concentració 19 d'octubre a la Plaça Sant Jaume

 Cada tercer dilluns de mes, la "Plataforma Unitària contra la Violència de Gènere" organitza una concentració a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona per retre homenatge a les dones víctimes de la violència masclista. Ahir, 19 d'octubre, l'entitat encarregada del programa de la concentració va ser l'Associació de Dones Bahá'ís de Barcelona.

L'acte va incloure, a més de la presentació de l'entitat i cançons de Katy Evoghly, cantant d'origen iranià, la lectura d'un manifest elaborat per l'Associació de Dones Bahá'ís", proposant mesures educatives per acabar amb aquesta xacra social que afecta al món sencer.

Per part de la Plataforma es va llegir un altre document convidant a la participació en la Marxa contra les Violències Masclistes que tindrà lloc a Madrid el proper 7 de novembre.

Van estar presents a l'acte un Tinent d'Alcalde, dues regidores de l'Ajuntament de Barcelona i la seva Alcaldessa Ada Colau, qui també va intervenir recolzant l'acte i relatant les seves pròpies vivències en aquesta matèria.

Per finalitzar van ser llegits els noms de les nou dones assassinades en l'últim mes i dipositada una flor per cadascuna d'elles en la seva memòria.

L'Alcaldesa Ada Colau Ampliar imatge

 

© Centre Bahá'í de Barcelona - (Les Corts) - Tel. 934399029 - bahaisdebarcelona@gmail.com