Saltar a continguts

Centre Bahá'í de Barcelona

Navegació

Menú principal

Notícies

02/08/2012
RECENT PUBLICACIÓ DE CARTES ALS BAHÁ'ÍS DE L'IRAN
Seu de la Casa Universal de Justícia

Recentment l'Assemblea Espiritual Nacional dels Bahá'ís d'Espanya, òrgan de govern de la comunitat bahá'í espanyola, ha publicat una compilació d'11 cartes dirigides per la Casa Universal de Justícia, l'òrgan de govern de la comunitat mundial bahá'í, als soferts creients a Iran, durant els anys 2009 i 2011. En elles es recull una àmplia varietat de temes i s'ofereix una amorosa guia pels bahá'ís d'aquell país, desproveïts dels seus més elementals drets com a ciutadans i sotmesos a una persistent i sistemàtica persecució, campanya de descrèdit i abusos de tota índole.

Aquesta guia, no obstant això, resulta universalment valuosa per tots aquells que s'esforcen dia a dia per alinear les seves vides amb la Divina Revelació de Bahá’u’lláh.

Alguns dels temes que trobem en aquestes cartes són:

La justícia i la unitat, les energies espirituals alliberades a través del sacrifici, l'enfortiment de les comunitats, l'ensenyament, el destacat paper de la consulta, l'ajuda mútua i l'acompanyament entre creients, la importància de la humilitat, les condicions socials, la vida familiar, l'amor desprès per la humanitat, la política, la participació en els discursos públics constructius, la participació en manifestacions, la joventut, l'avanç social, la força de l'oració, cuidar les responsabilitats espirituals, la gestió dels béns materials, la transparència de les nostres gestions, el progrés humà unit, etcètera.

Posem a la disposició de tots aquest valuós i inspirador document que poden trobar i descarregar a l'enllaç "Cartes als bahá'ís redidents a l'Iran"

© Centre Bahá'í de Barcelona - (Les Corts) - Tel. 934399029 - bahaisdebarcelona@gmail.com